incarca articole mai vechi
A intervenit o eroare. Va rugam mai incarcati o data pagina.

Filtrele de praf si polen Originale SEAT

Asigura retinerea eficienta a particulelor daunatoare care sunt transportate in aer. Cu strat suplimentar de microfiltru de carbune activ, reduc mirosurile si fixeaza agentii daunatori gazosi. Asigura suficient aer proaspat in interiorul masinii si protejeaza nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului. Pentru disponibilitati si alte informatii va rugam sa ne contactati 0264406685.

Stergatoarele Aero Originale SEAT

Curăță bine în timpul oricărui tip de precipitații și la toate temperaturile. Asigură o presiune egală pe toată zona de contact. Oferă un nivel constant de performanță pe intreaga de viață. Funcționeaza lin și egal. Forma aerodinamica ofera eficienta si la viteze mari. Au un indicator de uzura integrat. Pentru detalii suplimentare: 0264406685.

Importanta schimbului de ulei

Piesele originale SEAT => Au aceeasi calitate ca si piesele utilizate in procesul de fabricatie al autovehiculului; => Asigura o functionare continua si concomitenta a tuturor componentelor; => Ofera cel mai bun nivel de siguranta, fiabilitate si performanta. Pentru disponibilitati si alte informatii va rugam sa ne contactati 0264406685.

Respira un aer curat

Pentru un aer curat, igienizează instalația de climatizare