A aparut o eroare. Va rugam mai incarcati o data pagina.

Lichidul de frana original SEAT

Corespunde cerintelor ridicate ale noilor modele; Curgere lina la temperaturi scazute; Performante inalte ale sistemului de franare intre 0°C si - 40°C; Timpi redusi de acumulare a presiunii; Siguranta operationala mare, in conditii de continut crescut de apa; Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la 0264406685.

Stergatoarele Aero Originale SEAT

Curăță bine în timpul oricărui tip de precipitații și la toate temperaturile. Asigură o presiune egală pe toată zona de contact. Oferă un nivel constant de performanță pe intreaga de viață. Funcționeaza lin și egal. Forma aerodinamica ofera eficienta si la viteze mari. Au un indicator de uzura integrat. Pentru detalii suplimentare: 0264406685.

Importanta schimbului de ulei

Piesele originale SEAT => Au aceeasi calitate ca si piesele utilizate in procesul de fabricatie al autovehiculului; => Asigura o functionare continua si concomitenta a tuturor componentelor; => Ofera cel mai bun nivel de siguranta, fiabilitate si performanta. Pentru disponibilitati si alte informatii va rugam sa ne contactati 0264406685.

Parbrizele Originale SEAT

Sunt proiectate conform specificatiilor producatorului, tinandu-se cont de cerintele intregii game de modele, in asa fel incat sa poata fi pastrat efectul de stabilitate in structura automobilului. Asigura restaurarea completa a sigurantei operationale si functionale, initiale, dupa reparatie. Permit reparatii si instalari rapide, sigure si mai economice, gratie faptului ca se potrivesc precis. Asigura o protectie UV eficienta. Ofera o calatorie confortabila, gratie proprietatilor excelente de antifonare. Sunt disponibile intr-o gama variata de nuante si nuante in degrade.