incarca articole mai vechi
A aparut o eroare. Va rugam mai incarcati o data pagina.

Sidney explica Pregatirea masinii de drum

Pentru ca linistea si siguranta la volan este foarte importanta, Sidney ne prezinta cateva aspecte care ne pot proteja si oferi tot confortul pentru o calatorie placuta.

Avantajele pieselor economice SEAT

Proiectate special pentru automobile cu experietnta mai mare de cinci ani, pentru a permite reperatii avantajoase, adaptate varstei automobilului Sunt disponibile in pachete cu preturi atractive, ce includ si manopera pentru repararea multor piese de uzura comune; exista placute si discuri de frana, tobe de esapament, baterii si amortizoare in varianta economica.

Lichidul ADBLUE®

AdBlue® nu este un aditiv pentru combustibil, ci un lichid funcțional suplimentar pentru automobilele Diesel, ce trebuie completat periodic. Acest lichid are un rezervor propriu. În funcție de modelul de autovehicul, bușonul pentru umplere se află sub clapeta rezervorului de combustibil, în portbagaj sau în compartimentul motorului. Din ce în ce mai multe automobile SEAT sunt echipate cu tehnologia Diesel de ultimă generație SCR (Reducere catalitică selectivă), ce reduce semnificativ emisiile de NOx, respectând astfel criteriile stricte impuse de Uniunea Europeană (Euro 6).

Piesele de caroserie originale

Stiati ca piesele pentru caroserie sunt mai mult decat simple elemente de design, menite sa defineasca forma autovehiculului? Ele sunt componente cu o constructie elaborata, care indeplinesc multe functii, cea mai importanta dintre acestea fiind asigurarea sigurantei pasagerilor din autovehicul, dar si a celorlati participanti la trafic.