A aparut o eroare. Va rugam mai incarcati o data pagina.

Bateriile Originale SEAT

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la 0264406685 sau completati Formularul online

Afla cele mai importante informatii despre filtre si ulei

Filtrele de ulei originale ŠKODA Inderpateaza cu precizie toate particulele de praf din uleiul care circula prin motor si asigura o calitate buna a rezervei de ulei a motorului, in toate conditiile de functionare. Astfel, sunt create premisele unui nivel minim de uzura a motorului. Datorita constructiei robuste, ofera un grad mare de rezistenta, chiar si atunci cand uleiul are vascozitate mare, cum se intampla in timpul pornirilor la rece sau atunci cand temperatura exterioara este scazuta. Carcasele rezistente la presiune si coroziune le permit sa reziste la sarcini de varf, de pana la 20 de ani. Nu lasa nimic sa treaca de ele. Sunt echipate cu materiale de etansare de inalta calitate si conectori care se potrivesc exact. Dispun de retele de filtrare proiectate pentru a face fata performantelor motoarelor moderne. Au o capacitate mare de absorbtie a impuritatilor. Sunt rezistente la temperaturi mari si la compusii agresivi din uleiul de motor. Asigura performante mari si o durata lunga de viata motorului ceea ce le face sa merite fiecare leu.

Importanta schimbului de ulei

Piesele originale SEAT => Au aceeasi calitate ca si piesele utilizate in procesul de fabricatie al autovehiculului; => Asigura o functionare continua si concomitenta a tuturor componentelor; => Ofera cel mai bun nivel de siguranta, fiabilitate si performanta. Pentru disponibilitati si alte informatii va rugam sa ne contactati 0264406685.

Lichidul ADBLUE®

AdBlue® nu este un aditiv pentru combustibil, ci un lichid funcțional suplimentar pentru automobilele Diesel, ce trebuie completat periodic. Acest lichid are un rezervor propriu. În funcție de modelul de autovehicul, bușonul pentru umplere se află sub clapeta rezervorului de combustibil, în portbagaj sau în compartimentul motorului. Din ce în ce mai multe automobile SEAT sunt echipate cu tehnologia Diesel de ultimă generație SCR (Reducere catalitică selectivă), ce reduce semnificativ emisiile de NOx, respectând astfel criteriile stricte impuse de Uniunea Europeană (Euro 6).