Topcar Noutati

Experimenteaza acel sentiment pur Barcelona si sentimentul de libertate. Acesta este SEAT. Descopera varietatea de modele si gaseste modelul preferat SEAT.

  1. Noutati
  2. nou! seat TopCard
12.12.2023
De actualitate in service

nou! seat TopCard

Bucură-te de avantajele Seat TopCard timp de 1 an!

seat

Ce este TopCard?


TopCard este noul card de servicii auto destinat clienților fideli SEAT, cu care te poți bucura de prețuri atractive și ai avantaje considerabile timp de un an!

Pentru suma de 500 Lei autovehiculul tău va fi echipat pentru toate anotimpurile și verificat de partenerul tău de service la cele mai înalte standarde de siguranță.


Servicii incluse în TopCard


» Înlocuirea anvelopelor/roților¹⁾ 

» Depozitarea anvelopelor/roților²⁾

» Autovehicul la schimb în cazul unei vizite la service³⁾

» Igienizare A/C⁴⁾

» Voucher 75 RON⁵⁾


Detalii privind serviciile:


¹⁾ Poate fi accesat de 2 (două) ori pe an pe perioada valabilității Produsului TopCard (roți sau anvelope la alegere. serviciile nefiind cumulative);

²⁾ Poate fi accesat o dată pe an pe perioada valabilității Produsului TopCard. Perioada maximă de depozitare a roților / anvelopelor este de 6 (șase ) luni;

³⁾ Poate fi accesat de 3 (trei) ori pe perioada valabilității Produsului TopCard, pentru imobilizările în service ≥ 12 ore și cu programare prealabilă (max. 3 zile/an și 50 km gratuiți/zi);

⁴⁾ Pentru eficiență maximă se recomandă și înlocuirea filtrului de praf și polen (care va genera un cost suplimentar suportat de către client);

⁵⁾ Poate fi folosit pentru achiziționarea de Accesorii Originale, exclusiv de la Partenerul TopCard de la care Clientul a cumpărat Produsul TopCard. Nu poate fi răscumparat pentru achiziționarea/reînnoirea unui TopCard.* Produsul TopCard Service are o perioadă de valabilitate de un an și nu se prelungește automat.

** Un autovehicul nu poate beneficia de 2 sau mai multe Produse TopCard Service având perioade de valabilitate care se suprapun, inclusiv parțial.Vino la Compexit Service pentru a achiziționa SEAT TopCard!

Contactează-ne la telefon 0264 438 820 sau pe e-mail [email protected].

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.