Topcar news

You can find all current news from (company name) here

  1. Noutati
  2. Descoperă noul CUPRA Tavascan
25.04.2023
Noutati Cupra

Descoperă noul CUPRA Tavascan

Visul brandului devine realitate!

tavascan

CUPRA Tavascan, primul SUV coupé complet electric al mărcii CUPRA a fost lansat vineri, 21 aprilie, la Berlin. Un SUV emoționant și orientat spre conducere, cu tehnologie Sport DCC pentru șasiu și direcție progresivă

CUPRA Tavascan este impulsul unui nou limbaj frapant al designului: designul exterior oferă proporții atletice și sportive. Din față, farurile matrix LED cu semnătura triunghiulară triplă sunt recunoscute imediat. Interiorul este o creație arhitecturală, datorită consolei centrale pline de caracter, împreună cu duzele de ventilație zvelte - aproape invizibile!

Bazat pe platforma configurației electrice a Grupului Volkswagen, modelul CUPRA Tavascan integrează cele mai noi tehnologii – grup motopropulsor, șasiu, conectivitate, siguranță și confort – într-un pachet proiectat pentru o nouă generație de șoferi.

Ca SUV plin de emoție și orientat spre conducere, CUPRA dispune de tehnologia DCC Sport pentru șasiu, suspensie sport și direcție progresivă. Aceste atribute, împreună cu anvelopele performante montate pe jantele din aliaj de 21’’, furnizează o experiență de conducere sportivă unică.

Primul SUV coupé complet electric al mărcii va fi disponibil în două variante de putere: 210kW (286 CP) și 250kW (340 CP); versiunea cu putere mai mare va avea tracțiune integrală cu motor dual, furnizând performanță cu tracțiune maximă. Oferă de asemenea capacitate suficientă pentru o autonomie de circa 550km* datorită setului de baterii cu capacitate netă de 77kWh.

Digitalizarea se află în centrul modelului CUPRA Tavascan; SUV-ul coupé complet electric integrând un sistem Infotainment de 15” - cel mai mare de până acum într-un model CUPRA - ultra-personalizabil și care integrează o interfață cu utilizatorul (HMI) nou proiectată și dezvoltată. CUPRA Tavascan integrează de asemenea pentru prima dată un sistem audio high-fidelity cu 12 difuzoare, dezvoltat în colaborare cu producătorul premium de sisteme audio Sennheiser.

Siguranța și confortul se află în prim plan, cu o gamă largă de sisteme avansate de asistență a șoferului. Noua versiune a Connected Travel Assist îmbunătățește performanța sistemului prin datele recepționate din Cloud – în special pe drumuri cu marcaje deficitare. Este de asemenea disponibilă schimbarea automată a benzii, care oferă astfel un plus de confort la deplasarea pe autostrăzi. CUPRA Tavascan include de asemenea funcționalități avansate pentru parcare, inclusiv remote park assist (RPA).

Proiectat și dezvoltat în Barcelona, CUPRA Tavascan va fi produs la fabrica Anhui a Grupului Volkswagen din China, un hub de inovație de ultimă generație pentru mobilitate electrică.

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.