Topcar Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Topcar.

  1. Noutati
  2. Simone Tempestini
02.03.2021
NOUTATI IN SHOWROOM

Simone Tempestini

Brand Ambassador Topcar Transilvania

ST


  • Topcar Transilvania a semnat  un parteneriat strategic cu Simone Tempestini pentru promovarea brandului CUPRA in Romania
  • Cel mai tânăr campion național la raliuri va conduce Noul CUPRA Formentor 4DRIVE 310 CP
  • Tribul CUPRA are pe plan international o  echipă de ambasadori care împărtășesc valorile mărcii, cum ar fi portarul german Marc ter Stegen, pilotul suedez Mattias Ekström și cinci dintre cei mai buni jucători de padel din lume.

Introducerea brandului CUPRA in portofoliul Topcar Transilvania vine cu o noutate absolută prin asocierea cu Simone Tempestini, cel mai bine cotat pilot român de curse, în competițiile internaționale. Pentru Simone Tempestini, victoria din sezonul 2020 i-a adus cel de-al cincilea titlu în CNR, o performanță unică pentru motorsport-ul românesc.

CUPRA este o marcă neconvențională ce se bazează pe un stil stimulant și performanță contemporană, inspirând întreaga lume, începând din Barcelona, prin mașini și experiențe progresiste.

În această privință, alianța dintre CUPRA și Simone Tempestini va servi creării unor experiențe unice pentru comunitățile de fani din lumea întreaga. Asocierea lui Simone cu brandul CUPRA nu este întâmplătoare. Valori comune precum pasiunea, ambiția și talentul fără frontiere dar și ADN- ul de învingător sunt tot atâtea argumente în favoarea acestui parteneriat. Împărtășim o viziune comună centrată pe abordarea unui stil aparte și prețuirea performanțelor. Pentru fanii mărcii CUPRA, vom marca asocierea cu Simone prin lansarea unui pachet  de beneficii și finanțare avantajoasă la achiziție, exclusiv la Topcar Transilvania.

Noul CUPRA Formentor este o expresie a pasiunii noastre pentru motorsport. Realizarea unei viziuni, cu o motorizare performantă și un design pe măsură. Între CUPRA și Simone este o compatibilitate perfectă, fără excepție.  Noul Formentor va fi mașina de zi cu zi a campionului nostru” a declarat Paul Buiga, director executiv Topcar Transilvania.

Simone a ales pentru mobilitatea zilnică un SUV-Coupe de prima clasa, unic, îndrăzneț și plin de energie inovatoare, cu ADN 100% CUPRA.

Sunt foarte entuziasmat de parteneriatul pe care îl voi avea cu Topcar și CUPRA România. Brand-ul CUPRA mi s-a părut interesant de la bun început, iar genul de mașini care îmi plac mie sunt cele care știu să facă bine ce le place, dar sunt dispuse și la compromisuri și reușesc să fie flexibile în cât mai multe condiții. Așa că sunt foarte mulțumit de faptul că voi conduce un CUPRA Formentor, o mașină confortabilă, sportivă, foarte dinamică și agresivă, cu tehnologii inovatoare, dar în același timp dispusă să se aventureze și pe drumuri mai puțin asfaltate. “a declarat Simone Tempestini.

Oamenii și emoțiile lor se află la baza strategiei mărcii CUPRA, iar împreună cu Simone am conturat o serie de proiecte cu impact în comunitatea noastră insa cu mai multe detalii vom reveni in curand.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.