Topcar CUPRA își va extinde gama cu un nou SUV electric care va fi lansat în 2024.

  1. Noutati
  2. CUPRA își va extinde gama cu un nou SUV electric care va fi lansat în 2024.
27.04.2022
STIRI DE LA SEAT

CUPRA își va extinde gama cu un nou SUV electric care va fi lansat în 2024.

cupra

➤CUPRA urmează să-și dezvolte gama de vehicule electrice cu un SUV nou-nouț, accelerându-și creșterea în segmentul extrem de competitiv al SUV-urilor compacte.

➤Noul SUV electric va fi disponibil în diferite sisteme de propulsie, inclusiv versiuni mHEV și PHEV.

➤SUV-ul va integra o tehnologie PHEV de nouă generație, oferindu-i o autonomie de aproximativ 100 km în modul complet electric.

Impulsul de neoprit al brandului CUPRA continuă. Marca neconvențională accelerează lansarea vehiculelor electrice prin introducerea unui SUV complet nou pentru a prelua acest segment incredibil de competitiv. 

SUV-ul electric este proiectat să iasă în evidență datorită aspectului său încrezător, care transmite emoția curajoasă și performanță.

Acesta va avea o lungime de aproximativ 4,5 m, permițând atât echipelor de proiectare, cât și celor de inginerie să dezvolte un vehicul care încorporează esența mărcii CUPRA, oferind în același timp proporțiile perfecte pentru a fi extrem de competitiv în provocatorul segment.

SUV-ul va integra tehnologia motorului mHEV și PHEV. Varianta plug-in hybrid va beneficia de o nouă generație de tehnologie PHEV, oferindu-i posibilitatea de a parcurge aproximativ 100 km în modul complet electric.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.