NOUTATI SERVICE
01.06.2021

Descopera noua aplicatie My SEAT

Tot ce vrei sa stii despre automobilul tau SEAT. Alerte personalizate, rapoarte si date de calatorie la indemana ta, astfel incat sa iti poti planifica urmatoarea calatorie.
seat my app

Află informații personalizate despre automobilul tău SEAT și efectuează o programare în service direct din aplicație. Alege sa fii mereu informat si descopera principalele functii ale aplicatiei My SEAT.

 

  • Planificare călătorie* - salvează istoricul călătoriilor (dată, oră, km) și monitorizează cheltuielile pentru a putea planifica cu ușurință următoarea călătorie.

  • Programare service - caută partenerii de service din zonă. Efectuează o cerere de programare în service direct din aplicație.

  • Asistență SEAT - cu serviciul de asistență rutieră, ajutorul calificat este la un apel distanță în caz de defecțiune sau accident. Liniştit, 24/7.

  • Notificări privind starea autovehiculului* - Aplicația My SEAT îţi permite să monitorizezi starea automobilului tău SEAT, deoarece transmite notificări direct pe telefon, prin intermediul DataPlug-ului.

*Anumite funcții depind de conexiunea Bluetooth® dintre telefon și automobil.


Click AICI pentru a verifica dacă modelul tău este compatibil cu My SEAT App.

Pentru a beneficia de acest serviciu, programează-te online in Compexit service.

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta:

programari.reparatiigenerale@compexit.ro / 0730-017840

Descoperă aplicația My SEAT

Instalare și configurare aplicație

Funcții aplicație