Topcar news

Alle aktuellen News von Topcar finden Sie hier.

  1. Noutati
  2. Constatare video / Ofertă online
10.02.2022
NOUTATI SERVICE

Constatare video / Ofertă online

Uneori, în timpul lucrărilor de reparație sau întreținere pot fi observate și alte probleme tehnice, ce trebuie remediate. De acum, le poți vedea chiar tu, cu ajutorul pozelor sau filmelor realizate de tehnicienii noștri, și poți extinde comanda de service, având posibilitatea de a accepta sau respinge oferta primită.

Constatare

Prin ochii tehnicianului nostru

Tehnicianul constată problemele și îți trimite fotografii sau video prin e-mail sau SMS. Astfel, vei putea vedea propriul automobil și problema care trebuie remediată, prin ochii tehnicianului nostru. Poți decide online dacă dorești să accepți comanda sau să amâni reparația pentru o dată ulterioară.

Servicii suplimentare, în siguranță!
Vei primi (prin e-mail sau SMS) o descriere a defectelor și o ofertă  angajantă. Nu vom repara nimic, bineînțeles, fără acordul tău!

Pasul 1

Te conectezi cu un singur click.

Dacă observăm în timpul reparației și alte defecte care trebuie remediate, vei primi un e-mail sau un SMS. Accesează linkul și autentifică-te cu codul TAN.În fereastra de comandă poți vedea datele automobilului tău și informațiile de contact ale consilierului de service, precum și lucrările deja comandate. În "Poziții deschise", vei găsi oferta  pentru lucrările suplimentare necesare.

Pasul 2

Vizualizezi online lucrările suplimentare necesare

Vezi defecțiunile care trebuie reparate. Poți lua o decizie pe baza imaginilor și/sau a filmelor.Acceptă sau respinge lucrările suplimentare propuse. În cazul extinderii comenzii, prețul total al acesteia se modifică automat. Selectează "Continuă", pentru a vedea sumarul și a confirma decizia ta, trimițând comanda înapoi la noi. Vei primi apoi un e-mail de confirmare, cu toate informațiile despre lucrările de reparație respinse și comandate.

Pasul 3

Îi răspunzi consilierului de service.

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.