NOUTATI SERVICE
14.08.2020

Alege cardul asistenta rutiera Compexit

Avem acelasi drum, in siguranta.
Card asistenta rutiera Compexit pentru SEAT-ul tau

Cardurile COMPEXIT sunt garantia ca te urci la volan si pornesti fara griji cu masina in vacanta oriunde in tara. Beneficiezi de cea mai acoperitoare gama de servicii de asistenta rutiera din Romania, conceputa sa depasesti fara stres, orice situatie neprevazuta.


Riscuri acoperite:

 • START - asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea in stare de functionare a bateriei autoturismului

 • PANA DE CARBURANT - asigura tractarea pana la cea mai apropiata statie de combustibil in vederea realimentarii

 • ALIMENTAREA GRESITA CU CARBURANT - asigura tractarea autoturismului pana la Compexit, in vederea remedierii situatiei si realimentarii corecte

 • PANA DE PNEU* - asigura serviciul de inlocuire a pneului avariat (daca exista roata de rezerva).

 • DEBLOCARE SISTEM INCHIDERE* - in situatia in care cheia ramane blocata in interiorul autoturismului sau sistemul de inchidere al masini se defecteaza, beneficiati de interventia la fata locului a unei echipe specializate pentru deblocarea autovehiculului.

  *In situatia in care nu se poate remedia pe loc serviciul se transforma in tractare.

 • TRACTARE - se asigura serviciul de tractare pana la Compexit Service, in limita unei distante maxime dus-intors de 500km fata de locul incidentului.
  Serviciul de tractare este asigurat cand autoturismul este imobilizat in urma unei defectiuni tehnice si nu a putut fi repus in functiune la locul incidentului.
  - Până la cel mai apropiat service auto autorizat, per dosar de asistenta rutiera deschis;

 • PARCARE - in cazul in care timpul de reparatie al autoturismului depaseste 8 ore sau asteapta repatrierea in Romania, serviciul acopera taxele de parcare pentru o perioada de maxim 3 zile, in limita a 250 RON, TVA incl.

Pret card pentru masini cu vechime pana in 10 ani: 132 lei, TVA incl.
Pret card pentru masini cu vechime intre 11 - 15 ani: 172 lei, TVA incl.

Valabilitatea cardului de asistenta rutiera Compexit este de 1 an de zile si se acorda tuturor autoturismelor înmatriculate in România cu masa totala maximă autorizată de până la 3,5 tone inclusiv, asa cum este definit de legislatia romana in vigoare, cu o vechime de fabricatie de maxim 15 ani la momentul emiterii Cardului  Compexit & 9695 pentru asistenta rutiera si aflat în proprietatea sau utilizat de catre Titular).
Acoperire teritoriala: Romania.


Pentru informatii suplimentare, ne poti contacta:

piese@compexit.ro / 0730-111821