small_design_toledo.jpg

O noua definitie a design-ului

Noul SEAT Ibiza ST este dotat cu cea mai noua tehnologie, proiectat sa iti faca orice calatorie mai placuta, mai distractiva, mai plina de viata si lipsita de griji...si sa te simti ca acasa

ATRAGE PRIVIRI

SEAT Toledo este o combinație unică de hatchback sportiv și limuzină de familie. Cu liniile sale atractive și impunătoare, noul Toledo atrage priviri oriunde ar merge.

FĂ-ȚI PLANURI MARI

Noul SEAT Toledo are la interior mai mult spațiu decât te-ai aștepta. Este spațios din orice punct de vedere – capacitate mai mare la interior pentru pasageri, atât la picioare cât și deasupra capului. Cu un portbagaj de 550 de litri, care se deschide ca un hatchback, ai suficient spațiu pentru a-ți depozita orice dorești.

ALEGE-ȚI PALETA DE CULORI

Ai la dispoziție o paletă largă de culori cum ar fi: Roșu Somontano, Denim sau Lava Blue, Cappuccino Beige, Gri Anthracite și multe altele.

STAI PERFECT RELAXAT

Special și la interior, materialele relaxante sunt menite să îți creeze atmosfera perfectă de spațiu și lux. Deci nu e nicio surpriză că SEAT Toledo nu este doar o mașină bună de condus, ci și una în care pasagerii se vor simți relaxați.

JANTE CU STIL

Alege jantele de aliaj de 15”, 16” sau 17” și admiră-le rotindu-se în orice geam în care se oglindesc.

Vrei sa vezi noul Toledo in miscare?

Configurează-ți noul tău Toledo