small_1241.jpg
small_xp.jpg

Testare la maxim

Vezi cat de rai putem fi cu masinile noastre

Sistemul Easy Connect

Descopera incredibilul nostru sistem de infotainment.

Tehnologie full LED

Surprinzatoarele lumini cu tehnologie full LED.

Siguranta

Dotari care te protejeaza pe orice drum.

Leon: pana la extrem si inapoi

Suntem rai cu masinile noastre. Ne place sa le supunem celor mai grele cazne pentru a le vedea limitele. In acest fel le putem regla, le putem face mai puternice sau imbunatati pentru a functiona mai bine in conditii extreme.

Noul SEAT Leon testat in desert, la peste 40 grade.

Iti contecteaza perfect masina cu lumea exterioara

Sistemul de infotainment Easy Connect ofera soferului posibilitatea de a controla functiile de entertainment si comunicare. Ecranul tactil de pana la 5.8 inch trece de la functia de display la cea de modul de operare la o cimpla atingere a degetului. Acceseaza SEAT Audio System pentru a seta cele opt difuzoare exact cum vrei sau foloseste sistemul de navigatie pentru a gasi cele mai bune rute sau pentru a comuta intre modulul Sport si cel Eco. Un design intuitiv si grafica extraordinara se potrivesc perfect ADN-ului SEAT Leon.

LED - stralucire si siguranta

Pentru prima data in clasa compacta, SEAT Leon pune la dispozitia clientilor sistemul inovativ full LED. Cu un design distinctiv, farurile LED lumineaza drumul cu o lumina similara celei diurne, placute ochiului. Farurile cu LED emit lumina cu un consum minim de energie. Senzori inteligenti se asigura ca traficul din sens opus nu deranjeaza ochii. Mai mult, farurile cu tehnologie LED nu au costuri uletioare de intretinere si sunt menite sa functioneze pe toata durata de viata a masinii.

Video - Tehnologie LED

Siguranta

Sistemele de asistare SEAT, care includ Detectarea nivelului de oboseala a soferului, Asistarea la faza lunga, Lane Assist te mentin in siguranta pe orice drum. Sistemul de detectare a oboselii soferului analizeazanivelul de concentrare a soferului si emite o avertizare, recomandand acestuia o pauza. Functia Asistare la faza lunga (High Beam Assist) comuta atumat de pe faza lunga pe faza scurta, pentru a nu deranja partenerii de trafic de pe sensul opus. Sistemul Lane Assist foloseste o camera pentru a face usoare ajustari la directie in momentul cand soferul e gata sa sa treaca peste liniile de marcaj. Aceasta suita de asistenti iti asigura siguranta pe orice drum te-ai afla.