small_1241.jpg
small_xp.jpg

Design

Noul Leon demonstreaza pasiunea noastra pentru design.

Noul Logo

Vezi aici noul logo SEAT - simbolul care defineste pasiunea pentru tehnologie.

Designer sef la SEAT

Vi-l prezentam pe Alejandro Mesonero-Romanos.

Culori autentice

Importanta culorii in orice model dezvoltat la SEAT.

Noul SEAT Leon: Pasiune pentru design

O echopa de aproximativ 100 de designeri au muncit extraordinar in procesul de dezvoltare a noului SEAT Leon, pentru a produce un captivant design exterior si un interior care care sa seteze standarde de functionalitate, calitate a materialelor, imbinari si finisari. Rezultatul, dupa cum se vede, este crearea unei masini al carei design exterior intoarce capete pe strada, in timp de interiorul iti va oferi mai mult decat ai crezut ca ai nevoie.

Alt logo. Acelasi spirit.

Noul nostru logo este un exemplu al implicarii SEAT pe drumul preciziei tehnologice, al ingineriei care exceleaza si al inovatiei. Simbolul cromat, o emblema simetrica caracterizata de linii tensionate, este ancorata in realitatea moderna, in timp ce rosul cald face aluzie la pasionala inima spaniola a SEAT.

Design captivant

Alejandro Mesonero-Romanos, Directorul de Design SEAT, pune toata pasiunea in fiecare linie pe care o deseneaza, in fiecare curba pe care o modeleaza si in fiecare unghi pe care il construieste. Poti vedea semnatura lui de cate ori soarele reflecta liniile vibrante, ascutite ale noului Leon. Creeaza carcasa care gazduieste sufletul. Si impreuna intruchipeaza conceptul ENJOYNEERING.

fiecare design are personalitatea sa

Cand designerii pun pe plansa planurile pentru un nou model, o fac intr-un mod foarte personal. Atat de mult, incat se gandesc la fiecare masina ca la o persoana. Una care care are propria sa personalitate. trasaturi, obiceiuri, umor - ei creeaza un caracter si creeaza masina in functie de acesta. Acest fapt ii ajuta sa deseneze o masina care traieste, are suflet, nu doar o fata frumoasa.