SEAT AJUNGE IN INIMA BARCELONEI

În Paseo de Gracia nr.109

        / Marca deschide porțile spațiului său diciplinar la sfârșitul anului 2018

        / Spațiul se va integra in agenda culturală a orașului si arată angajamentul făcut de SEAT pentru Barcelona

        / Noul concept va include un laborator pentru testarea modelelor inovatoare

        / Compania va ocupa 2,600 m pătrați repartizați pe patru nivele

 seat-

Martorell, 18/07/2017. - SEAT are acum stabilită o locație pentru noul său spațiu în centrul Barcelonei. Producătorul auto deschide un concept unic acolo unde Paseo de Gracia nr.109 se întâlnește cu Avenida de Diagonal, la intersecția celor doua artere majore ale orașului. Spațiul este gândit sa devină un punct de referință in viața culturală a Barcelonei și să ofere vizitatorilor o perspectivă inovatoare asupra brandului. Acesta este programat să-și deschidă porțile la sfărșitul anului 2018.

SEAT a închiriat 2600 m pătrați de la proprietarul clăadirii KKHProperty Investors, situat la parterul clăadirii si la etajele 1, 2 si 3. Proiectul va fi in mare parte creat, dezvoltat și realizat de companii care fac parte din viața economică, din zona de design si culturală a orașului.

Noul spațiu multidisciplinar  al SEAT din Barcelona va fi creat cu misiunea clară de a se integra pe deplin in viata culturală și economică a orașului si aspiră să fie un punct de întalnire pentru noile tendințe și personalități talentate ale orașului. În acest sens va avea o zona dedicată organizării de evenimente culturale, expoziții, concerte, magazine pop-up și alte activități care să consolideze legaturile mărcii cu orașul.

 "Noul spațiu este un tribut adus Barcelonei. Noi suntem marca 'Created in Barcelona', și vrem sa creștem în oraș și odată cu orașul, asest proiect fiind o dovada suplimentară a angajamentului nostru. Acest spațiu unic va fi sediul nostru din Barcelona, si el va forma și va juca un rol activ în viața culturală a orașului. De asemenea, va avea un puternic accent internațional", a explicat președintele companiei, Luca de Meo.

 În noul sediu vizitatorii pot să afle noutăți și să achiziționeze cele mai recente inovații ale SEAT. De asemenea, ei vor avea posibilitatea să experimenteze cele mai noi progrese atunci cand vorbim despre un mod de a conduce personalizat. Vice-președintele SEAT pentru vânzări si marketing, Wayne Griffiths, a subliniat faptul că "în acest spațiu vom experimenta noi formate de vânzări prin integrarea celei mai noi tehnologii. Ce vrem să oferim este un produs unic si o experiența de marcă atât fizică, palpabilă, cât și digitală, care ne va permite să afișăm și să vindem cele mai atrăgătoare și ambițioase modele ale noastre".

 Consolidarea legăturilor cu Barcelona

Noul spațiu al SEAT este un exemplu al angajamentului mărcii față de orașul Barcelona. In luna decembrie, compania și consiliul orașului au semnat un acord de promovare a inovării, a mobilității durabile si a recrutării de talente. In cadrul acestui acord, în luna aprilie, noul SEAT MetropolisȘ laboratorul Barcelona, a fost inaugurat in Tech City Pier 01 si este laboratorul care incearca sa dezvolte solutii inteligente pentru viitorul mobilitatii. În concluzie, pana la sfârșitul anului 2018, SEAT va deschide un spațiu nou in Barcelona. 

SEAT a încheiat anul 2016 cu cele mai bune rezultate finaciare din istoria sa și in prima jumătate a acestui an este pe cale sa mențina aceasta tendință pozitivă după ce a atins nivelul celor mai mari vânzări din 2001, cu creștere de 13,7%.

 seat-

 

SEAT este singura companie care concepe, dezvoltă, produce si distribuie automobile în Spania. Membră a Grupului Volkswagen, multinaționala are sediu la Martorell (Barcelona), exportă peste 81% dintre autovehiculele sale și este prezenta în peste 80 de țări, într-o rețea de 1,700 de distribuitori autorizați. În 2016, SEAT a obținut un profil operațional de 143 milioane euro, cel mai mare din istoria mărcii, iar vânzările mondiale au atins în jur de 410.000 unități. 
 
Grupul SEAT are peste 14.500 de angajați specializați, la cele trei centre de productie din Barcelona, El Prat de Llobregat si Martorell, unde sunt fabricate modelele de mare succes Ibiza si Leon. De asemenea, compania produce Ateca si Toledo în Republica Cehă, Alhambra în Portugalia si Mii în Slovacia.
 

Multinaționala dispune de un Centru pentru Dezvoltare Tehnică, un adevărat centru de "know-how", care reuneste peste 1.000 de ingineri, a caror misiune este de a dezvolta cel mai mare investitor industrial în cercetare, dezvoltare si inovație din Spania. SEAT dispune deja în gama sa de autovehicule de cea mai noua tehnologie de conectivitate și este în prezent implicată în procesul global de digitalizare a companiei, în vederea dezvoltării mobilității viitorului.