ATECA X-PERIENCE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS 2016

Ateca X-Perience ocupă locul central în prezentarea SEAT din cadrul Salonului Auto de la Paris 2016

/ SEAT străluceşte la Paris în lumina reflectoarelor cu Ateca X-Perience.
/ Cea mai aventuroasă Ateca

small_ATECA-Xperience-02 (730x385).jpg

SEAT prezintă Ateca X-Perience la Salonul Auto de la Paris, un exerciţiu de dezvoltare care exemplifică posibilităţile familiei SEAT Ateca, subliniindu-i caracterul aventuros, precum şi capacitatea de a se deplasa în off-road şi forţând toate limitele convenţionalului.
 
Ateca X-Perience dispune de o gardă la sol mai ridicată, reglaje mai ferme ale suspensiilor, anvelope all-road, bare noi de protecţie, vopsea rezistentă la zgâriere, jante exclusive din aliaj uşor de 18 inchi, motor 2,0 TDI de 190 CP, transmisie DSG cu 7 trepte cu padele pe volan, sistem de tracţiune 4Drive cu cuplaj Haldex şi control avansat al tracţiunii XDS.
 
Cu exteriorul său în nuanţa Verde Olive mat, inspirată din natură şi cu performanţele sale excelente în off-road, acest automobil reprezintă un exerciţiu dedicat clienţilor care apreciază un stil de viaţă mai aventuros.
 
Ateca X-Perience dispune de o gamă largă de sisteme de asistenţă pentru şofer şi de dotările de infotainment de ultimă oră Easy Connect, de SEAT Full Link, Media System Plus cu ecran de 8 inchi, de Connectivity Box care permite încărcarea wireless a smartphone-urilor şi de SEAT ConnectApp.
 
SEAT Ateca este prezentat la Paris ca fiind cel de-al treilea pilon major al mărcii. Totodată, modelul face parte din cea mai mare ofensivă de produs din istoria mărcii, care în 2017 va fi extinsă cu încă trei modele noi.