SEAT Leon ST FR - Creat pentru performanta

Versiunea FR a noului SEAT Leon ST va atrage cu siguranta orice privire. Cu suspensiile precis configurate, jante de 17", Climatronic cu control bi-zonal, SEAT Drive Profile, senzori de parcare fata/ spate si geamuri fumurii, tot ce mai trebuie sa faci este sa iti alegi motorizarea. Iti oferim by default un logo FR indraznet, tehnologie Full-LED si o grila in forma de fagure si ai deja Leonul ST care va intoarce capete pe strada.

Sistemele Front Assist si Directie progresiva (ACC)

SEAT Leon ST este dotat cu un sistem inovativ radar de distanta media (MRR). Acesta ajuta la monitorizarea traseului si activeaza franele indata ce detecteaza un posibil pericol, evitand astfel eventuale coliziuni. Daca utilizati functia ACC (Directie progresiva), va ajuta la controlul vitezei si a distantei fata de autovehiculul din fata Daca aveti drum liber in fata, puteti accelera pana la viteza dorita, dar cand orice masina aflata in fata ta va reduce viteza, automat si masina ta o va scadea pentru a mentine o distanta de siguranta.

Lumina ambientala Full-LED

In noul SEAT Leon ST FR poti seta tipul de iluminat interior. In functie de starea ta de spirit poti seta lumina alba - pentru un stil de condus confortabil, sau rosie - pentru unul sportiv, plin de aventura.