Adaptive Cruise Control (ACC)

Noul Leon ST beneficiaza de sistemul optional...

Afla mai multe

Faruri full LED

Farurile Full-LED pot inlocui traditionalele faruri cu....

Afla mai multe

Easy Connect

SEAT Easy Connect este numele generic folosit pentru interfata media care...

Afla mai multe

Sistemul de navigatie

Nu te mai poti rataci niciodata, atunci cand ai la dispozitie...

Afla mai multe

dsg

Abordarea tuturor șicanelor și virajelor de pe traseu este mai emoționantă...

Afla mai multe

Adaptive Cruise Control (ACC)

Noul Leon ST beneficiaza de sistemul optional Adaptive Cruise Control (ACC). E suficient sa setezi viteza si distanta fata de masina din fata si ACC va mentine automat o viteza constanta. Daca vehiculul din fata accelereaza sau incetineste, sistemul va ajusta automat viteza pentru o distanta confortabila si sigura fata de acesta.

Faruri full LED

Farurile Full-LED pot inlocui traditionalele faruri cu halogen. Furnizand o lumina similara celei diurne, farurile cu LED reduc gradul de oboseala a soferului pe timp de noapte. Nu e nevoie sa mai spunem ca farurile cu tehnologie Full-LED au o durata de viata de 10 ori mai mare decat a celor cu halogen. Iar cu luminile de zi cu tehnologie LED te-ai asigurat ca toate privirile sunt atintite catre tine.

Easy Connect

SEAT Easy Connect este numele generic folosit pentru interfata media care asigura cele mai performante sisteme de conectivitate, entertainment si navigatie controlate printr-un touch-screen foarte usor de utilizat. Iti vei putea sincroniza telefonul mobil, vei putea asculta muzica preferata prin streaming si ajunge din punctul A in punctul B pe ruta cea mai potrivita si in timp util. Cand vine vorba de un playlist pentru drum lung, acesta se asculta cel mai bine prin SEAT Sound System, cu 9 difuzoare si un subwoofer puternic care iti vor reda sunetul aproape de perfectiune.

Sistemul de navigatie

Nu te mai poti rataci niciodata, atunci cand ai la dispozitie acest sistem de navigatie integrat. Cu ajutorul tehnologiei de recunoastere a vocii, poti controla sistemul de navigatie prin simple comenzi vocale. Sau, daca ti-e mai comod, prin sistemul avansat cu touch-screen.

DSG cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză

Abordarea tuturor șicanelor și virajelor de pe traseu este mai emoționantă decât oricând grație schimbării foarte rapide a treptelor de viteză. Cu ajutorul acestei transmisii cu posibilitate de schimbare manuală a treptelor și cu dublu ambreiaj, mâinile tale pot rămâne fixe pe volan și astfel deții controlul deplin, fără ca atenția să-ți fie atrasă în altă parte.