Front Assist

Disponibil ca parte a functiei ACC (Adaptive Cruise Control)...

Afla mai multe

High Beam Assist

Adaptarea la conditiile de condus pe timp de noapte este...

Afla mai multe

Lane Assist

Noul Leon ST beneficiaza de o serie de functii inteligente de asistare a soferului ...

Afla mai multe

Functia de detectare-a oboselii

Un sistem inovator care monitorizeaza nivelul de oboseala în timp ce conduceti ...

Afla mai multe

Sistem de franare automata-post- coliziune

O caracteristica inteligenta care previne deteriorarea suplimentara în timpul unui impact ...

Afla mai multe

Front Assist

Disponibil ca parte a functiei ACC (Adaptive Cruise Control), va asigura de transportul in maxima siguranta a prietenilor si lucrurilor la care tineti. Sistemul Front Assist detecteaza orice element care ar putea cauza o coliziune si te va alerta pentru a actiona in timp util. Daca nu reactionezi, este facuta o noua atentionare, iar franele sunt pregatite pentru evitarea unui accident.

High Beam Assist

acum si mai usoara cu ajutorul sistemului High Beam Assist, care comuta automat farurile de pe faza lunga pe faza scurta la intalnirea cu un alt vehicul, pentru a reveni la faza lunga dupa trecerea vehicului pe sensul opus. Acest lucru scade gradul de oboseala a soferului si reduce riscul de orbire a celorlalti participanti la trafic.

Lane Assist

Noul Leon ST beneficiaza de o serie de functii inteligente de asistare a soferului printre care Lane Assist. Acesta foloseste camere video pentru monitorizare si analizeaza marcajele rutiere pentru a detecta deplasarea masinii in afara benzii marcate. Daca linia de marcaj a fost depasita, masina va controla directia pentru revenirea pe banda de circulatie. Soferul poate opta pentru dezactivarea acestei functii, desi in cazul in care sunteti distras de peisaj, e de mare ajutor.

Functia de detectare a oboselii

Un sistem inovator care monitorizeaza nivelul de oboseala în timp ce conduceti va poate spune cand e timpul pentru o pauza de cafea. Sistemul analizeaza informatii primite de la volan si pe baza comportamentului observat pe intreaga durata a calatoriei face sugestia de pauza, daca o considera necesara.

Sistem de franare automata post-coliziune

O caracteristica inteligenta care previne deteriorarea suplimentara în timpul unui impact este sistemul de franare automata post-coliziune.Acesta franeaza automat pentru a preveni sau a micsora un impact ulterior. Tehnologie inteligenta folosita pentru siguranta ta, a pasagerilor si a altor parteneri la trafic.