Sa pornim la drum!

Sasiu Agil

Precizie in fiecare curba, performanta pe orice drum ...

Afla mai multe

SEAT Drive Profile

Alege-ti modulul de condus potrivit fiecarei calatorii pe care o faci...

Afla mai multe

Suspensie cu reglare-adaptiva(DCC)

Adaptarea suspensiei la orice drum si conditii de trafic inseamna acum ...

Afla mai multe

Computer de bord

Viteza, consumul de combustibil, distanta parcursa - toate informatiile importante ...

Afla mai multe

Sasiu agil

Precizie in fiecare curba, performanta pe orice drum - noul Leon ST beneficiaza de acelasi sasiu agil pe care il regasim in toata familia Leon. Rezultatul este masina de familie care raspunde perfect comenzilor, ia cu usurinta orice curba si domina autoritar orice drum drept. Sasiul, proiectat pentru a genera maximum de confort, eficienta si precizie, ofera si cea mai dinamica experienta de condus.

SEAT Drive Profile

Alege-ti modulul de condus potrivit fiecarei calatorii pe care o faci, in functie de starea de spirit sau drumul pe care il ai de parcurs. Ai la dispozitie patru moduluri: Normal, Sport, Eco si Individual - in acest din urma vei putea seta sensibilitatea directiei, lumina ambientala, sunetul motorului (pentru motoarele peste 150 CP) si raspunsul pedalei de acceleratie pentru a se potrivi perfect experientei tale de condus. Pentru versiunile cu DSG, momentele de comutare profilul influenteaza momentele de comutare pentru a oferi o experienta placuta in traficul urban. Nicio calatorie nu trebuie sa semene cu alta.

Easy Connect

SEAT Easy Connect este numele generic folosit pentru interfata media care asigura cele mai performante sisteme de conectivitate, entertainment si navigatie controlate printr-un touch-screen foarte usor de utilizat. Iti vei putea sincroniza telefonul mobil, vei putea asculta muzica preferata prin streaming si ajunge din punctul A in punctul B pe ruta cea mai potrivita si in timp util. Cand vine vorba de un playlist pentru drum lung, acesta se asculta cel mai bine prin SEAT Sound System, cu 9 difuzoare si un subwoofer puternic care iti vor reda sunetul aproape de perfectiune.

Suspensie cu reglare adaptiva(DCC)

Adaptarea suspensiei la orice drum si conditii de trafic inseamna acum o simpla alegere intre Sport, Confort si Normal, in functie de preferintele tale. Suspensia cu reglara adaptiva (DCC) primeste semnale de la amortizoare in fiecare milisecunda si adapteaza caracteristicile suspensiei la conditiile de drum. Asta inseamna ca te vei bucura de cea mai frumoasa experienta de condus.

Computer de bord

Viteza, consumul de combustibil, distanta parcursa - toate informatiile importante sunt acum sub privirea ta, pe un display prietenos in tabloul de bord. Dintr-o simpla privire stii tot ce ai nevoie despre calatoria ta.