Design interior

Arata incredibil la exterior, are clasa si stil la interior...

Afla mai multe

Spatiu

Noul Leon ST a fost conceput sa fie utilizat la maximum in orice ocazie...

Afla mai multe

Scaune rabatabile

Cu o pliere usoara a scaunelor spate vei avea...

Afla mai multe

Ambient iluminat

Iti poti seta rapid stilul de condus in momentul in care te urci la volan...

Afla mai multe

Pachet de familie

Cu un un pachet exclusiv dedicat familiei, vei fi in masura sa...

Afla mai multe

Frumusetea vine din interior

Design interior

Daca iti place ceea ce vezi la exterior, atunci vei iubi interiorul noului Leon ST. Am utilizat cele mai fine materiale pentru maximum de confort si l-am echipat cu o tehnologie avansata pentru ca tu sa ramai permanent in legatura cu ce te intereseaza, oriunde mergi.

Spatiu

Noul SEAT Leon ST a fost conceput sa fie utilizat la maximum in orice situatie, fie ca mergi in oras, fie ca te avanti intr-o aventura de week-end. Cu un portbagaj variabil de la 587 - 1470 litri, ai suficient spatiu sa iei cu tine tot ce ai nevoie de-a lungul calatoriei tale. De fapt, poti recrea caminul de acasa oriunde te-ai duce.

Scaune Pliabile

Prin rabatarea facila a scaunelor spate, vei avea la dispozitie un spatiu impresionant de 1470 de litri. Si scaunul pasagerului din fata este pliabil, ceea ce iti ofera un plus de spatiu pentru alte lucruri importante de care nu te poti lipsi in calatorie.

Ambient iluminat

Iti poti seta rapid stilul de condus in momentul in care te urci la volan. Iluminarea interioara cu LED iti da optiunea de a alege culoarea ambientala a fiecarei calatorii - alb pentru una confortabila si rosu pentru una in stil sportiv.

Pachet de familie

Cu un un pachet exclusiv dedicat familiei, vei fi in masura sa asiguri oricui, indiferent de varsta, confortul si buna dispozitie. Geamurile fumurii din spate protejeaza de soare ochii celor mici, iar masutele pliabile dispuse in spatele scaunelor din fata sunt perfecte pentru un joc de carti sau chiar pentru a colora.