Design iconic

Noul Leon ST se bucura de aceleasi curbe frumoase si…

Afla mai multe

culori

Fa-ti noul Leon ST sa iasa in evidenta pe strada…

Afla mai multe

Jante

Personalizeaza-ti noul Leon ST cu jantele de aliaj care…

Afla mai multe

Faruri Full LED

Opteaza pentru farurile Full LED care iti asigura...

Afla mai multe

Sunroof panoramica

Optiunea sunroof panoramic iti permite tie si prietenilor tai sa...

Afla mai multe

Design iconic

Noul Leon ST se bucura de aceleasi curbe frumoase si linii ascutite ca si restul familiei Leon. Nu doar ca este usor de manevrat in fiecare curba intalnita, dar si transforma intr-o plimbare placuta orice drum lung. Sub exteriorul sau elegant, bine proportionat ascunde 587 litri de portbagaj care este unul dintre cele mai mari din clasa sa. Iar cu sistemul facil de rabatare a scaunelor spate, creeaza un spatiu de pana la 1470 litri in cateva secunde.

Jante

Personalizeaza-ti noul Leon ST cu jantele de aliaj care ti se potrivesc. Jante pe 16”, 17” si 18” cu design special, iti pot conferi aspect sportiv sau elegant.

Culori

Fa-ti noul Leon ST sa iasa in evidenta pe strada, alegand o culoare care sa se potriveasca personalitatii tale. De la Emocion Red la Alor Blue, avem varianta optima pentru fiecare.

Faruri Full LED

Opteaza pentru farurile Full LED care iti asigura vizibilitate maxima pe toata durata zilei. Stilul lor distinctiv nu va trece neobservat.

SUNROOF PANORAMIC

Optiunea sunroof panoramic iti permite tie si prietenilor tai sa va bucurati de tot ce poate oferi o calatorie la bordul unui Leon ST - cum ar fi caldura placuta a soarelui in primele zile de vara sau stelele sclipitoare in plina noapte senina. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi pe spate si sa admiri privelistea.