TEHNOLOGIE FULL LED

Blocurile optice cu tehnologie full LED ilumineaza drumul si pun...

Afla mai multe

CONEXIUNI LA INDEMANA

Aveti in fata cea mai recenta generatie de Human Machine Interface (HMI)

Afla mai multe

SISTEM DE NAVIGATIE

Display-ul color de 5.8” cu touch screen foloseste senzori ....

Afla mai multe

ASISTENTA LA PARCARE

Acest miniasistent la parcare foloseste patru senzori ultrasonici...

Afla mai multe

SISTEMUL AUDIO

Sistemul audio optional ofera un sunet puternic, curat si clar...

Afla mai multe

TEHNOLOGIE FULL LED

Blocurile optice cu tehnologie full LED ilumineaza drumul si pun mai putina tensiune asupra ochilor soferului, in timp ce senzori inteligenti evita luminile orbitoare din trafic. Dar aceasta dotare speciala a noului Leon va lua cu siguranta ochii oricui trece pe langa tine.

CONEXIUNI LA INDEMANA

Aveti in fata cea mai recenta generatie de Human Machine Interface (HMI). Display-ul prietenos, cu touchscreen controleaza functii de entertainment, comunicare si functionare a vehiculului. Compatibil cu iPod, USB, SD card, Bluetooth, CD si intrare auxiliara pentru MP3/ MP4 si streaming audio.

SISTEM DE NAVIGATIE

Display-ul color de 5.8” cu touch screen foloseste senzori de proximitate pentru o navigare mai sigura. Foloseste functia de recunoastere vocala pentru a afla unde esti sau, mai bine, incotro te duci.

SENZOR DE PLOAIE SI LUMINI DE SIGURANTA

Senzorul de ploaie controleaza stergatoarele de prabriz, ajustand viteza acestora in functie de intensitatea ploii. Luminile de siguranta sau functia Coming home/ Leaving home ofera soferului mai multa lumina noaptea, pastrand farurile aprinse suficient timp cat sa intri in siguranta in casa..

ASISTENTA LA PARCARE

Acest miniasistent la parcare foloseste patru senzori ultrasonici pentru a masura distanta din fata si spatele autovehiculului. Semnale audio alerteaza soferul cand vehiculul de apropie prea mult de un alt obiect.

SISTEMUL AUDIO

Sistemul audio optional ofera un sunet puternic, curat si clar in intreaga cabina cu ajutorul unui puternic subwoofer. Un amplificator cu 6 canale furnizeaza 135 watts prin intermediul a 9 – da, ati citit bine – difuzoare. Un speaker central este montat in mijlocul bordului, in timp ce difuzoarele bine plasate emit un sunet balansat de care se poate bucura orice pasager.