LANE ASSIST

Camerele video ale noului SEAT Leon monitorizeaza si analizeaza marcajele drumului...

Afla mai multe

SISTEM DE DETECTARE A OBOSELII

Aceasta functie inovatoare detecteaza oboseala in cazul soferului,...

Afla mai multe

ASISTENTA LA FAZA LUNGA

Aceasta functie determina o reactie imediata la diferite conditii de luminozitate...

Afla mai multe

Siguranta copiilor

Sistemul ISOFIX pentru ancorarea scaunelor de copii este montat pe ancore stabile...

Afla mai multe

SENZOR DE PRESIUNE IN PNEURI

O pana se poate intampla brusc si fara nicio ...

Afla mai multe

LANE ASSIST

Camerele video ale noului SEAT Leon monitorizeaza si analizeaza marcajele drumului si daca sistemul detecteaza faptul ca masina este pe cale sa devieze de la culoarul sau, va corecta aceasta tendinta. Soferul poate opri cu usurinta aceasta functie oricand.

Dar, cand esti cu gandul in alta parte, poate fi o dotare de siguranta pe care o vei iubi de-a dreptul.

small_1017.jpg

SISTEM DE DETECTARE A OBOSELII

Aceasta functie inovatoare detecteaza oboseala in cazul soferului, analizand miscarile volanului. Daca detecteaza un sofer adormit, sistemul de detectare a oboselii trimite o alerta prin care sugereaza o pauza.

ASISTENTA LA FAZA LUNGA

Aceasta functie determina o reactie imediata la diferite conditii de luminozitate si face in asa fel incat partenerii de trafic din sens opus sa nu fie orbiti de faruri, oferind cea mai buna lumina de drum pentru cea mai lunga distanta posibila. In plus, ca o valoare adaugata, asistenta la faza lunga te scapa de efortul de a comuta intre faza scurta si cea lunga pe drumurile aglomerate.

small_1019.jpg

Siguranta copiilor

Sistemul ISOFIX pentru ancorarea scaunelor de copii este montat pe ancore stabile. Confortabil pentru copil si usor de utilizat. Ofera siguranta deplina si asigura o calatorie distractiva pentru cel mic.

small_1020.jpg

SENZOR DE PRESIUNE IN PNEURI

O pana se poate intampla brusc si fara nicio avertizare. Sistemul nostru de monitorizare alerteaza soferul in cazul unui defect preliminar, prin aceasta evitand perforarea pneului si accidentele. De asemenea, sistemul arunca un ochi si asupra presiunii din pneuri, economisind combustibil si asigurand conditii optime pentru condus.