DESIGN INTERIOR

Am folosit doar materiale fine astfel incat suprafetele sunt placute la atingere.

Afla mai multe

Scaune

Scaunele noului SEAT Leon vin in doua modele: standard si sport.

Afla mai multe

Tapiterie

Personalizeaza-ti interiorul noul tau Leon astfel incat de fiecare data cand deschizi usa...

Afla mai multe

DOTARI EXTRA

Dupa ce am finalizat lucrurile esentiale ne-am aruncat un ochi si asupra detaliilor marunte...

Afla mai multe

DECOREAZA-TI SINGUR A DOUA CASA

Am folosit doar materiale fine astfel incat suprafetele sunt placute la atingere. Butoane, taste de control si intrerupatoare – toate sunt plasate in mod intuitiv acoo unde ai nevoie de ele, iar bordul in doua nuante face ca totul sa para ca pluteste in aer, la indemana ta. Scaunele sunt joase pentru un feeling sportiv, oferindu-ti suficient spatiu deasupra capului.

Scaune

Scaunele noului SEAT Leon vin in doua modele: standard si sport. In varianta standard, inaltimea scaunului poate fi ajustata pentru o pozitie ergonomica. Scaunele sport au contururi mai clar definite, oferind suport lateral pentru corp, in timp ce rigiditatea lor previne oboseala in timpul condusului

TAPITERIE

Personalizeaza-ti interiorul noul tau Leon astfel incat de fiecare data cand deschizi usa sa zambesti multumit. Interiorul vine in trei variante de materiale mai mult decat agreabile: textil, piele si Alcantara. Textilul isi face treaba corect, pielea te face sa te simti bine, in timp ce Alcantara este o microfibra italiana ideala pentru soferii sportivi.

DOTARI EXTRA

Dupa ce am finalizat lucrurile esentiale ne-am aruncat un ochi si asupra detaliilor marunte, care fac mai placuta senzatia de posesor al noului Leon. Volanul imbracat in piele functioneaza ca un centru de comanda personal, detaliile de aluminiu ale usilor ofera masinii accente placute, iar cotiera sa poate inclina sau plia pe spate.