LINII NOI

Liniile fine sunt atent trasate cu o precizie calculata.

Afla mai multe

Jante

Jantele potrivite fac orice masina sa arate incredibil.

Afla mai multe

Tehnologie Full Led

Blocurile optice cu tehnologie full LED ilumineaza drumul...

Afla mai multe

LUMINI DE ZI

Cand pornesti motorul pe timpul zilei, se activeaza automat luminile de zi.

Afla mai multe

Trapa panoramica

Exista ceva mai bun decat trapa panoramica? Noi nu am gasit ceva...

Afla mai multe

Linii noi

Liniile fine sunt atent trasate cu o precizie calculata si confera noului SEAT Leon un look special. Caroseria usoara cantareste cu 90 de kilograme mai putin decat cea precedenta. Proportiile fine, grila trapezoidala in forma de fagure il scot in evidenta si il pregatesc pentru orice drum.

Jante

Jantele potrivite fac orice masina sa arate incredibil. De aceea, am folosit jante de aliaj, intre 15” si 17”, care confera noului Leon un aspect sportiv. Pe langa faptul ca arata extraordinar, cauciucurile noastre sunt masurate si supuse unor teste tehnice foarte riguroase.

TEHNOLOGIE FULL LED

Blocurile optice cu tehnologie full LED ilumineaza drumul si pun mai putina tensiune asupra ochilor soferului, in timp ce senzori inteligenti evita luminile orbitoare din trafic. Este doar una dintre dotarile pe care le ofera noul Leon.

LUMINI DE ZI

Cand pornesti motorul pe timpul zilei, se activeaza automat luminile de zi. Aceasta dotare de siguranta ofera vizibilitate maxima atat pentru sofer cat si pentru partenerii la trafic. In plus, forma lor distincta iti fac cunoscuta prezenta.

TRAPA PANORAMICA

Exista ceva mai bun decat trapa panoramica? Noi nu am gasit ceva. Trapa noastra panoramica se deschide oferind parca fiecarui pasager mai mult spatiu sa respire. Si daca te prinde ploaia, nu te teme, poate fi inchisa rapid prin telecomanda de pe cheie.