Faruri Full LED

Caracterul puternic al maşinii este accentuat de farurile full-LED...

Afla mai multe

Sistemul de reglare adaptiva a vitezei

Sistemul de reglare adaptivă a vitezei (ACC) vă permite ...

Afla mai multe

DSG

Transmisia automată cu dublu ambreiaj (DSG), disponibilă optional...

Afla mai multe

Sistemul de navigatie

Următoarea generaţie a sistemelor de infotainment aduce cu sine o serie de optimizări...

Afla mai multe

Infotainment

Definiţi-vă experienţa multimedia prin intermediul panoului....

Afla mai multe

FARURI FULL LED

Caracterul puternic al maşinii este accentuat de farurile full-LED. Acestea arată bine şi sporesc de asemenea siguranţa. Farurile cu LED, în combinaţie cu blocurile optice spate cu LED, asigură o mai bună vizibilitate şi iluminare, având intensitatea şi bătaia foarte asemănătoare cu cele ale luminii naturale de zi, ceea ce este mult mai puţin obositor pentru ochiul uman. Farurile cu LED au un consum minim de energie, de doar 20 de waţi per unitate la luminile de întâlnire. Acest faruri sunt astfel concepute încât să funcţioneze pe întreaga durată de viaţă a automobilului.

SISTEMUL DE REGLARE ADAPTIVA A VITEZEI (ACC)

Sistemul de reglare adaptivă a vitezei (ACC) vă permite adaptarea automată a vitezei în funcţie de situaţia curentă din trafic. Când ACC este activat, sistemul calculează distanţele faţă de autovehiculele din vecinătatea imediată şi frânează automat atunci când autovehiculul din faţa dumneavoastră trebuie să oprească brusc.

DSG

Transmisia automată cu dublu ambreiaj (DSG) reacţionează foarte sensibil la condiţiile de deplasare şi reacţionează ultrarapid la fiecare viraj. Transmisia DSG dispune de padele practice, la nivelul volanului.

SISTEMUL DE NAVIGATIE

Următoarea generaţie a sistemelor de infotainment aduce cu sine o serie de optimizări, printre altele, un touchscreen de 6,5 inch cu o rezoluţie mai mare, navigaţie 3D şi comandă vocală optimizată. Iar când vă aflaţi pe drumul spre destinaţia dumneavoastră, bucuraţi-vă de sistemul de infotainment cu unitate de memorie de 10 GB, funcţia de afișare a imaginilor, căutarea melodiilor, SMS Messaging şi Mirror Link pentru dispozitive mobile, toate fiind controlabile prin intermediul ecranului de pe bordul maşinii dumneavoastră.

INFOTAINMENT

Definiţi-vă experienţa multimedia prin intermediul panoului de bord al automobilului dumneavoastră Leon X-PERIENCE cu operare intuitivă. Adică puteţi folosii funcţiile swipe şi zoom ca la un smartphone. Dacă vă doriţi experiențe sonore cu adevărat impresionante, alegeţi sistemul opţional SEAT Sound System cu subwoover, center-speaker şi putere de 135 waţi.