Tractiune integrala

Tracţiune integrală permanentă a noului Leon X-PERIENCE...

Afla mai multe

SEAT Drive Profile

Cu SEAT Drive Profile, rezervat motorizărilor de vârf,...

Afla mai multe

Sasiu agil

Leon X-PERIENCE reacţionează spontan şi precis, relaxat......

Afla mai multe

Computer de bord

Computerul de bord vă ţine în permanenţă la curent cu privire la consumul...

Afla mai multe

TRACTIUNE INTEGRALA 4DRIVE

Tracţiune integrală permanentă a noului Leon X-PERIENCE este astfel concepută încât să facă faţă celor mai dificile provocări pe care le-ar putea rezerva drumurile şi oferă de asemenea un plus considerabil în privinţa performanţelor şi siguranței în orice situaţie de mers. 4Drive are la bază un cuplaj lamelar nou dezvoltat, cu acţionare hidraulică şi reglaj electronic pentru o tracţiune deosebit de bună, pe orice carosabil.

SEAT DRIVE PROFILE

Cu SEAT Drive Profile, rezervat motorizărilor de vârf, puteţi să adaptaţi după bunul plac caracteristicile automobilului dumneavoastră X-PERIENCE, alegând pentru servodirecţie, acceleraţie şi transmisia DSG unul dintre cele trei moduri - Eco, Normal şi Sport. De asemenea, cu ajutorul modului "Individual", puteţi să selectaţi reglajul care să corespundă pe deplin dorinţelor dumneavoastră. SEAT Drive Profile conţine şi un actuator de sunet montat aproape de motor, pentru un sunet de motor şi mai rafinat.

SASIU AGIL

Leon X-PERIENCE reacţionează spontan şi precis, relaxat şi stabil la orice impuls provenit de la volan. Structura care are la bază suspensiile MacPherson asigură o agilitate excelentă şi un feedback fin. Puntea spate cu 4 braţe procesează separat forţele longitudinale şi pe cele transversale.

COMPUTER DE BORD

Computerul de bord vă ţine în permanenţă la curent cu privire la consumul de combustibil şi indică pe un display de pe planşa multifuncţională de instrumente, atât consumul instantaneu, cât şi consumul mediu. Computerul calculează autonomia şi oferă informaţii importante pentru ca şoferul să poată conduce eficient şi economic.