Interiorul

Interiorul inconfundabil al modelului Leon X-PERIENCE...

Afla mai multe

Portbagajul

Spaţiul generos al portbagajului modelului Leon X-PERIENCE...

Afla mai multe

Tapiterie exclusiva

Tapiţeriile de calitate superioară completează...

Afla mai multe

Scaune sport

Scaunele sport elegante oferă confort adiţional şi siguranţă...

Afla mai multe

Plansa de bord

Planşa de bord a modelului Leon X-PERIENCE....

Afla mai multe

INTERIORUL

Interiorul inconfundabil al modelului Leon X-PERIENCE accentuează senzaţiile dinamice, graţie materialelor exclusive şi a eleganţei aparte şi calităţii excelente. Detalii precum cusăturile contrastante portocalii şi emblema exclusivă X-PERIENCE de pe volan şi nuca schimbătorului de viteze conferă interiorului accente speciale.

PORTBAGAJUL

Spaţiul generos al portbagajului modelului Leon X-PERIENCE oferă o polivalenţă ieşită din comun, pentru weekend-uri prelungite, respectiv pentru transportul obiectelor necesare în cotidian. Când toate scaunele sunt ocupate, volumul portbagajului este de 587 l. Dacă este nevoie de mai mult spaţiu, scaunele pot fi rabatate cu uşurinţă, cu ajutorul sistemului de deblocare de la distanţă a banchetei. Astfel este creat un volum de încărcare de până la 1.470 l.

Tapiterie exclusiva

Tapiţeriile de calitate superioară completează dotarea interioară a modelului Leon X-PERIENCE. Puteţi să alegeţi între Negru sau Gri elegant, o tapiţerie ieşită din comun Alcantara maro cu cusături contrastante portocalii sau scaune elegante acoperite cu piele Negru profund.

SCAUNE SPORT

Scaunele sport elegante oferă confort adiţional şi siguranţă pe toate drumurile, chiar şi pe cele cu cel mai înalt nivel de dificultate. Secţiunile laterale proeminente asigură suport lateral excelent în viraje şi optimizează controlul asupra maşinii în situaţiile extreme.

PLANSA DE BORD

Planşa de bord a modelului Leon X-PERIENCE este concepută pentru confortul şoferului şi este extrem de funcţională. Echipată cu sistemul de navigaţie PLUS (opţional) pentru experienţe multimedia neîngrădite, planşa de bord cu forme elegante subliniază caracterul special al acestui automobil.