small_xp.jpg

Design all-road

Noul SEAT Leon X-PERIENCE profita de liniile sculptate ale modelului Leon ST...

Afla mai multe

Protectie all-road

 

Exclusivistele bare de protectie fata...

Afla mai multe

Suspensii inalte

Suspensia este inalta cu 15mm...

Afla mai multe

Jante

Jantele exclusive de 17" vin in standard...

Afla mai multe

Sunroof

Un sunroof panoramic controlat electronic....

Afla mai multe

ALL- ROAD DESIGN

Noul SEAT Leon X-PERIENCE profita de liniile sculptate ale modelului Leon ST si le adauga un dinamism suplimentar cu o serie de dotari specific all-road care completeaza perfect tractiunea integrala. Cele doua tevi de esapament adauga un accent impunator aspectului masinii, in timp ce protectiile laterale si cele in forma de arc de deasupra rotilor spate protejeaza caroseria si evidentiaza caracterul dinamic al modelului.

PROTECTIE ALL-ROAD

Exclusivistele bare de protectie fata si spate de pe noul Leon X-PERIENCE sunt pozitionate usor mai jos pe caroserie pentru a consolida prezenta robusta pe sosea si a permite o protectie suplimentara in cazul conducerii pe terenuri mai dificile. Insertiile cu aspect de aluminiu confera modelului un stil aparte.

SUSPENSIE INALTA

Suspensia este inaltata cu 15 mm fata de modelul Leon ST, permitand o mai buna libertate de miscare si conferind modelului un aspect de invidiat pe orice drum.

JANTE

Jantele exclusive de 17" vin in standard, iar cele de 18" reprezinta insasi expresia stilului all-road. Aceste jante au fost concepute pentru conducere pe orice suprafata si asigura stabilitate si un plus de adaptabilitate, in orice conditii de drum.

SUNROOF

Un sunroof panoramic controlat electronic se deschide la o simpla atingere si adduce un plus de vizibilitate in interiorul noului Leon X-Perience.