Bine ati venit in 2014

Tehnologia full LED

Cunoști sentimentul acela pe care-l ai atunci când încerci o pereche nouă de ochelari…

Afla mai multe

dsg

Abordarea tuturor șicanelor și virajelor de pe traseu este mai emoționantă...

Afla mai multe

Easy Connect

Când urci la bordul modelului Leon SC, Easy Connect te introduce în…

Afla mai multe

Sistemul de navigatie

Nu te mai chinui cu un smartphone pentru a afla

Afla mai multe

Sistemul audio

Are display cu touchscreen și o interfață ușor de utilizat…

Afla mai multe

Tehnologia full LED

Cunoști sentimentul acela pe care-l ai atunci când încerci o pereche nouă de ochelari și totul este bine conturat, clar, exact? Remarci fiecare frunză în parte și culorile sunt din nou culori. Așa vei percepe şi drumul din față cu farurile noastre cu tehnologie LED, care nu necesită întreținere. Acestea îți arată calea cu o lumină minunată, care îți va solicita mult mai puțin ochii. Iar senzorii inteligenți vor reduce automat intensitatea farurilor, pentru a evita orbirea șoferilor care vin din sens opus.

DSG cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză

Abordarea tuturor șicanelor și virajelor de pe traseu este mai emoționantă decât oricând grație schimbării foarte rapide a treptelor de viteză. Cu ajutorul acestei transmisii cu posibilitate de schimbare manuală a treptelor și cu dublu ambreiaj, mâinile tale pot rămâne fixe pe volan și astfel deții controlul deplin, fără ca atenția să-ți fie atrasă în altă parte.

Easy Connect

Când urci la bordul modelului SC, Easy Connect te introduce în lumea sa prietenoasă cu utilizatorul și sensibilă la atingere. Mai întâi, setează sistemul de navigație pentru a putea ajunge mai repede la destinație, cu economie de carburant și timp. Lasă computerul de bord să afișeze toate informațiile importante despre călătoria ta şi să se conecteze wireless la telefonul tău și să-ți acceseze fişierele de muzică. De asemenea, ai conexiuni pentru iPod, USB, SD-card, Bluetooth, CD și AUX-IN pentru fișiere MP3/MP4. Este ușor să-ţi trăieşti visele.

Sistemul de navigatie

Nu te mai bizui pe smartphone pentru indicații cu privire la traseu. Informaţiile nu sunt foarte bine vizibile și sistemul rămâne mereu în urmă față de poziția ta actuală. Sistemul de navigație SEAT cu touchscreen poate fi controlat chiar și vocal și astfel destinația ta este la doar un cuvânt distanță. Nu te mai rătăceşti niciodată, sau te rătăceşti, dar mereu găsești drumul de întoarcere acasă.

Sistemul audio SEAT

Cu un display cu touchscreen și o interfață ușor de utilizat, puterea este cu adevărat la vârful degetelor tale. Conectează un iPod, un SD-card, un dispozitiv cu Bluetooth®, ori CD-uri, la sistemul audio cu 10 difuzoare și ascultă sunetele minunate, care circulă prin habitaclu, cu beat-uri clare și bogate, în timp ce conduci în ritmul vieții.