Bine ati venit in 2013

Lane Assist

Camera video poate monitoriza și analiza marcajele de pe şosea…

Afla mai multe

Detectarea oboselii

Similar unui antrenor personal, noul SEAT Leon SC analizează…

Afla mai multe

Asistent lumini de drum

Adaptându-se la condiţiile variabile de luminozitate de pe drum…

Afla mai multe

Multi-Collision Brake

O funcție de care sperăm să n-ai nevoie vreodată, dar…

Afla mai multe

Lane Assist

Camera video poate monitoriza și analiza marcajele de pe stradă, iar dacă sistemul detectează că automobilul este pe cale să-și părăsească banda de circulație, va corecta traiectoria. Șoferul poate dezactiva oricând această funcție prin manevre ușoare. Dar când ești distras și nu ești destul de atent, ar putea să fie una dintre dotările de siguranță pe care o vei iubi cel mai mult.

Detectarea oboselii

Similar unui antrenor personal, noul SEAT Leon SC analizează tonusul tău. Această funcție monitorizează comportamentul șoferului și detectează abaterile. Dacă există vreun semn de oboseală, sistemul emite un semnal care va sugera o pauză.

Asistent lumini de drum

Adaptându-se la condiţiile variabile de luminozitate de pe drum, această funcție asigură vizibilitatea pe toată raza de acțiune a farurilor. Chiar mai mult, de acum nu vei mai fi vreodată „nesuferitul ăla”. Cu ”Asistentul pentru luminile de drum” nu mai ai cum să uiți să oprești faza lungă atunci când întâlnești trafic din sens opus, deoarece acesta comută automat între luminile de întâlnire și cele de drum.

Multi-Collision Brake

O funcție de care sperăm să n-ai nevoie vreodată, dar în cazul unei coliziuni, acest sistem electronic de stabilitate va frâna automat pentru a preveni un alt impact, daune sau răniri adiţionale.