SEAT Leon SC FR

SEAT ar dori să-și ceară scuze pentru Leon SC FR. Nu am vrut să facem ceva atât de extraordinar, atât de solid, atât de apropiat de perfecțiune. Am investit în el esența cunoștințelor noastre și am reușit să ne uimim chiar și pe noi. Noul Leon SC FR. Te provocăm să-l încerci fără să te simți ca un pilot profesionist în timp ce-l conduci. Cutezătorul logo FR este ultimul lucru pe care aerul îl vede înainte de a fi tăiat de grila în formă de fagure și trimis spre motor. Experimentați cea mai lină călătorie oferită de un sport coupe, grație suspensiei cu setări de înaltă precizie.

Cu jante din aliaj de 17”, Climatronic, SEAT Drive Profile, blocuri optice cu tehnologie Full LED în dotarea standard, ție îți mai rămâne de ales doar motorul: 1.4 TSI 125 CP Start&Stop, 1.4 TSI ACT 150 CP Start&Stop, 1.4 TSI ACT 150 CP Start&Stop DSG, 1.8 TSI 180 CP Start&Stop DSG, 2.0 TDI 150 CP Start&Stop, 2.0 TDI 150 CP Start&Stop DSG, 2.0 TDI 184 CP Start&Stop, 2.0 TDI 184 CP Start&Stop DSG.

Dotări extra FR

Dezlănțuit și eliberat pentru a cutreiera pe planetă, Leon SC FR urlă atât cu ajutorul motorului cât și cu sistemul audio cu zece difuzoare. Își pândește prada, și n-o lasă niciodată să-i scape din priviri cu blocurile optice cu tehnologie Full LED și este oricând gata să te poarte până la capătul lumii cu ajutorul sistemului său de navigație inteligent.