Design interior

Noul Leon SC dovedeste ca intr-adevar conteaza ce e inauntru..

Afla mai multe

Spatiu

Mica si compacta la exterior, spatioasa si incapatoare...

Afla mai multe

Scaune

Fiecare corp este diferit, si cu acest adevar in minte va oferim...

Afla mai multe

Tapiterie

Fiecare are gustul si stilul propriu, de aceea te lasam...

Afla mai multe

Dotari extra

Leon SC a setat standarde inalte in materie de design...

Afla mai multe

Un miracol devenit realitate

Design interior

Interiorul noului Leon SC dovedeste ca intr-adevar conteaza ce e inauntru. Materiale de calitate superioara, atent prelucrate, incat nu-ti vine sa iei mana de pe ele. Prinde volanul si traieste experienta controlului total. Ai totul la indemana, indiferent ce functie ai vrea sa activezi.

Spatiu

Mica si compacta la exterior, spatioasa si incapatoare la interior – ai impresia unei iluzii optice. Lasand insa la o parte orice truc magic, cand intri in aceasta masina, ai senzatia ca ai pasit intr-o lume cu suficient spatiu incat sa cuprinda toate lucrurile mici pe care le vei lua cu tine.

Scaune

Fiecare corp este diferit, si cu acest adevar in minte va oferim posibilitatea alegerii scaunelor sport sau standard. Il poti alege pe cel care te face sa te simti mai confortabil. Scaunele standard pot fi ajustate pe inaltime si la nivel lombar pentru a-ti gasi pozitia ideala de condus. Scaunele sport – dotare optionala – are contururi mai clar definite.

Tapiterie

Fiecare persoana are propriul gust in materie de stil, de aceea iti ofrim posibilitatea de a-ti personaliza interiorul cu trei materiale: textil, piele si Alcantara. Materialul textil este fin, pielea iti lasa un feeling excelent, iar Alcantara este o microfibra de origine italiana, perfecta pentru piloti.

Dotari extra

Noul SEAT Leon SC seteaza un standard in materie de design, ba chiar trece dincolo de el. Alege volanul imbracat in piele si vei simti placerea condusului din palme pana in varful degetelor. Pragul de aluminiu adauga finete chiar si simplului act de intrare in masina. Cotiera rezolva in sfarsit problema lipsei de activitate pentru mana dreapta, in timpul condusului.