Design iconic

Cu unghiuri ascutite care converg in curbe fluide si linii curgatoare…

Afla mai multe

culori exterioare

Cu o paleta care ar fi atras invidia oricarui Picasso sau DaVinci…

Afla mai multe

Jante

Stai cateva minute in sectiunea Configurator a site-ului nostru si joaca-te cu…

Afla mai multe

Tehnologie Full LED

Stii sentimentul pe care il ai cand iti pui o pereche noua de ochelari...

Afla mai multe

Trapa panoramica

Sigur, patru ferestre si doua parbrize sunt deja suficiente pentru a te bucura...

Afla mai multe

Design iconic

Cu unghiuri ascutite care converg in curbe fluide si linii curgatoare reuseste sa faca legatura intre intre realizarea artistica si design-ul revolutionar. O caroserie usoara, proporțiile zvelte și grila trapezoidala conferă masinii o imagine unica pe sosea. Și, pentru ca a fost construita special pentru a fi un coupé cu trei usi are un design cu totul propriu, nu unul tăiat din versiunea in 5 usi.

Tehnologie Full LED

Stii sentimentul pe care il ai cand iti pui o pereche noua de ochelari si totul este ascutit, intens si clar? Vezi ca de fapt, fiecare frunza are alta culoare. Exact asa sistemul nostru Full LED transforma perceptia asupra drumului. Iti ilumineaza calea cu o lumina intensa, fara a stresa in vreun fel ochii soferului.

Culori exterioare

Cu o paleta care ar fi atras invidia oricarui Picasso sau DaVinci, iti poti alege culoarea potrivita stilului si imaginii tale mai usor ca niciodata. Poti intoarce privirile in fiecare zi cu un Rosu Emocion sau te poti bucura de noptile pline de distractie intr-un Technic Grey. In felul acesta nu doar iti cunosti orasul, ci devii parte din el.

Jante

Stai cateva minute in sectiunea Configurator a site-ului nostru si joaca-te cu optiunile de jante de aliaj disponibile. Cu o gama de la 16” la 18”, iti vei putea transforma masina imediat intr-una sportiva si mult mai atractiva. Si pentru ca este important si pe ce merge aceste jante, am ales cauciucuri supuse unor standarde tehnice foarte riguroase, de mare precizie.

TRAPA PANORAMICA

Sigur, patru ferestre si doua parbrize sunt suficient de spectaculoase cat sa te bucuri de soare in timp de conduci. Astfel incat, prin apasarea unui singur buton, se deschide trapa de sticla si te bucuri de lumina mai multa. Mai mult soare. Mai mult aer. Mai multa distractie.