Cruise Control Adaptiv (ACC)

Sistemul ultra-performant ACC...

Afla mai multe

Tehnologie Full-LED

In afara design-ului exclusivist, tehnologia Full LED aduce ...

Afla mai multe

Sistemul Easy Connect

Easy Connect asigura interfata perfecta intre conducatorul auto...

Afla mai multe

Sistemul de navigatie

Va rugam sa introduceti destinatia! Sistemul de navigatie...

Afla mai multe

DSG

Cutia de viteze cu dublu ambreiaj - DSG...

Afla mai multe

CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Sistemul ultra-performant ACC adapteaza automat viteza la conditiile de trafic. Cu ACC activat, programul calculeaza automat distanta fata de alte vehicule si pastreaza distanta de siguranta fata de masinile din fata.

TEHNOLOGIE FULL-LED

In afara design-ului exclusivist, tehnologia Full LED atrage privirile si aduce o serie de alte avantaje - iluminarea drumului la o temperatura de culoare de 5300 Kelvin - care este similara celei diurne, astfel incat ochii nu vor mai fi atat de solicitati. Energia consumata de aceasta tehnologie este minima - doar 20 de wati pe unitate atunci cand este activa faza scurta.

SISTEMUL EASY CONNECT

Easy Connect asigura interfata perfecta, oferind acces imediat la computerul de bord al masinii. Seteaza viteza si consumul de combustibil in sistemul de navigatie, afiseaza informatii importante si se conecteaza wireless la smartphone si muzica. Fiind compatibil cu iPod, USB, card SD, Bluetooth, CD-uri si avand intrare auxiliara pentru MP3/MP4, sistemul Easy Connect are totul sub control.

small_tehnologie_cupra_mare.jpg

SISTEMUL DE NAVIGATIE

Va rugam sa introduceti destinatia! Sistemul de navigatie cu ecran tactil se asigura ca ajungi acolo repede si in conditii de siguranta. Acest sistem avansat poate fi operat prin control vocal, astfel incat sa nu fie nevoie sa iei mainile de pe volan si, prin urmare, sa ajungi cu bine la destinatie.

small_small_sistem_de_navigatie.jpg

DSG

Cutia de viteze cu dublu ambreiaj - DSG garanteaza un progres reactiv si neted pe fiecare strada si in fiecare curba. Utilizarea padelelor de pe volan permite o reactie in termen de cateva secunde la conditiile de drum.

small_dsg.png