Front Assist

Pe langa sistemul DCC, functia Front Assist...

Afla mai multe

Asistenta la faza lunga

Asistentul la faza lunga regleaza automat farurile ...

Afla mai multe

Lane Assist

Acest sistem inovativ de securitate monitorizeaza banda de ...

Afla mai multe

Sistem de detectare a oboselii

Sistemul de detectare a oboselii ofera un plus de siguranta pe timp ...

Afla mai multe

Multi-Collision Brake

Daca un accident este inevitabil, ...

Afla mai multe

Front Assist

Pe langa sistemul DCC, functia Front Assist monitorizeaza traficul din fata autovehiculului si avertizeaza soferul la potentiale pericole. Daca nu inregistreaza niciun raspuns imediat, functia Front Assist avertizeaza din nou si franeaza automat pentru a evita o eventuala coliziune.

Asistent la faza lunga

Asistentul la faza lunga regleaza automat farurile atunci cand conduceti pe timp de noapte: comuta automat pe faza scurta atunci cand detecteaza trafic din sens opus, sporind astfel securitatea calatorilor. Dupa ce autovehiculul a trecut de zona respectiva, faza lunga revine automat.

Lane Assist

Acest sistem inovator monitorizeaza banda de siguranta prin intermediul unor camere video si corecteaza in mod automat autovehiculul atunci cand apare o abatere.

Sistemul de detectare a oboselii

Sistemul de detectare a oboselii ofera un plus de siguranta la calatoriile lungi, obositoare. Acesta monitorizeaza comportamentul de conducere si abaterile mici, cum ar fi alunecarea mainilor de pe volan sau modificarea stilului de conducere. In cazul in care sunt detectate semne de oboseala, avertizeaza detectarea somnolentei si recomanda luarea unei pauze. Un alt sistem care te ajuta sa ajungi cu noul tau CUPRA in siguranta la destinatie.

Multi-Collision Brake

Daca un accident este inevitabil, noul Leon CUPRA preia controlul asupra franarii - in cazul in care distanta calculata fata de autovehiculul din fata devine prea mica, sistemul de franare este declansat automat pentru a reduce forta de impact la o coliziune, sau in mod ideal pentru a evita complet obstacolul. Mai ales intr-o situatie ca aceasta vei fi foarte fericit ca Leon CUPRA a fost construit pentru a raspunde in mod corespunzator chiar si in momentele mai putin placute.