Jante exclusive

Sasiul dinamic al noul Leon CUPRA se sustine orgolios pe jante exclusive...

Afla mai multe

Faruri Full LED

SEAT Leon CUPRA vine echipat in standard cu faruri Full-LED...

Afla mai multe

Grila frontala noua

Noua grila frontala nu este doar un impresionant element de design...

Afla mai multe

Spoiler CUPRA

ADN-ul competitiv al noului Leon CUPRA se regaseste si in eleronul...

Afla mai multe

Teava de esapament dubla

Pentru a conduce perfect caii putere ai noului CUPRA....

Afla mai multe

LEON CUPRA 280

Noul SEAT Leon CUPRA - exponentul performantei si dinamismului caracteristic SEAT are un motor ultra-performant TSI de 2.0 l cu 280 CP, care il transforma in cel mai puternic model pe care l-am creat vreodata. Este echipat cu detalii sportive, cum ar fi oglinzile exterioare negre, pachetul aerodinamic cu spoiler pe hayon in culoarea caroseriei, etriere rosii cu logo CUPRA. Design-ul aminteste faptul ca masina isi are radacinile pe circuitul de curse si dovedeste preocuparea noastra pentru a oferi clientilor o experienta de condus extraordinara - eficienta si plina de emotii.

JANTE EXCLUSIVE

Sasiul dinamic al noului Leon CUPRA se sustine orgolios pe jante exclusive care nu doar ca asigura o imagine sportiva masinii, dar ii si confera puterea perfecta pentru drum. Leon CUPRA vine cu jante de 19" in standard.

FARURI FULL-LED

SEAT Leon CUPRA vine echipat in standard cu faruri Full-LED, usor inclinate pentru a conferi masinii o alura agresiva pe drum. Dar nu este vorba doar de stil: eficienta energetica si vizibilitatea ridicata sunt doar doua dintre avantajele celei mai noi tehnologii de iluminare.

GRILA FRONTALA NOUA

Noua grila frontala nu este doar un impresionant element de design, ci adauga prize de aer suplimentare necesare pentru racirea motorului puternic.

SPOILER CUPRA

ADN-ul competitiv al noului Leon CUPRA se regaseste si in eleronul cu design aerodinamic care reduce rezistenta la vant si subliniaza si mai mult aspectul sportiv al masinii.

TEAVA DE ESAPAMENT DUBLA

Pentru a conduce perfect caii putere ai noului CUPRA a fost instalat un sistem cu doua tevi de esapament pentru o evacuare mai rapida si mai eficienta si pentru maximizarea efiecientei motorului. Iar spoilerul negru exclusiv ii creste performantele aerodinamice, dar si atrage privirile celor care se intampla sa treaca pe langa tine.