small_alhambra_highlight_uri.jpg

CARACTERISTICI EXCELENTE, OPTIMIZATE CHIAR MAI MULT

Nimic nu este perfect. Dar exista lucruri care se apropie mult de perfectiune. Am reexaminat Alhambra in amanunt si am imbunatatit-o si mai mult. Dar asta veti vedea si dumneavoastra.

DESIGN

Caracterul dinamic al modelului Alhambra se reflecta si in design: proportii mai late si ferme, linii clare si pasaje evidentiate la roti, toate acestea ii subliniaza aparitia plina de forta si ii confera un sarm sportiv neobisnuit.

Capota motorului, cu design "Arrow“, grila radiatorului care ii este caracteristica si sectiunea frontala inconfundabila, in care se continua forma de sageata sunt o dovada clara ca si Alhambra are in sange ADN-ul marcii SEAT. Profilul taios, cu usile culisante perfect integrate sta marturie pentru precizia tehnica superioara. Eleronul decent, de pe marginea plafonului, hayonul care se intinde mult in jos, precum si blocurile optice de mari dimensiuni stapanesc perspectiva posterioara.

Polivalenta este clar perceptibila in interior. Punctul central al structurii interioare este dispunerea inteligenta si extrem de variabila a scaunelor: in Alhambra au loc intre 5 si 7 persoane. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu de transport, nu trebuie sa detasati nici randul 2 sau 3 de scaune si nici scaunul pasagerului din fata. In schimb, puteti sa le coborati pur si simplu in podea, multumita sistemului ‚Easy-Fold’. Astfel puteti sa transportati aproape orice, chiar si o scara lunga.

Locurile laterale ale randului doi sunt disponibile, la cerere, cu scaune integrate de copii. Pozitionarea scaunelor din fata garanteaza perspective optime, combinate cu un feeling sportiv neobisnuit si cu o ergonomie perfecta.